• 28-07-2017
  • Patrick van Haren

Joep stelt zich voor

Als aanvulling op het Mainpixel development team, heten we Joep Tromp van harte welkom. Als back-end developer zal Joep ondersteuning bieden voor projecten binnen onze tak “PinkWhale”. Joep stelt zichzelf graag aan je voor.

Energie en positiviteit is waar ik voor sta. Ik bekijk mijn werk altijd met een optimistische blik en ga elke uitdaging aan. Ik houd ervan om nieuwe dingen te leren en deze kennis ook zo snel mogelijk toe te passen. Ik vind het heerlijk om gewoon lekker achter mijn pc te werken met een muziekje in mijn oren, gewoon lekker tot mezelf. Vrijetijdsbesteding: Ik ben een gamer. Ik speel van alles, van MMORPG’s tot behendigheid games, maar het liefst speel ik puzzel games die ervoor zorgen dat je brein scherp blijft. Daarnaast drum ik al sinds mijn 7e en zing ik voor meerdere (big)bands.

Joep werkt veelal achter de schermen aan PinkWhale projecten. Met name op backend niveau weet Joep op deskundig niveau de vertaalslag te maken van een functioneel verzoek naar een werkend product.

Namens het Mainpixel team wensen we Joep veel succes!


Geschreven door:

Patrick van Haren

Infrastructuur